Så behandlas kristna av muslimer i Egypten.

Det är sorgligt att det inte ska gå att få utöva vad man vill, när det gäller religion i arabvärlden och den tränger sig in i våra länder med och bestämmer mer och mer om hur vi ska leva och inte leva.

Det är rent ut sagt för dj…..t att de kommer till <europa och hela västvärlden och försöker att få oss att stå där med ”mössan i handen” och skämmas  över hur vi lever våra liv, trots  att vi låter de ta del av vårt land och och vår så kallade välfärd och det betalas tillbaka på det här usla sättet.

Vi får stå för betala medan de vill bestämma och det har de lyckat bra med i hela västvärlden som har varit och är så rädda för att bli betraktade som rasister, trots att det inte handlar om någon rasism från vår sida.

Att få komma till någon annans land, borde man få vara glad över men så ser inte islamister på det hela, utan har redan sitt bestämda mål i sikte och det är att göra om hela världen till islamistiskt och det kommer de aldrig att göra avkall på.

Den här händelsen, är bara en i raden av många, många fler, som visar var de står och vad de går för och det är inte för intet de kallar oss för ”infidels” (ogudaktiga eller otrogna), på grund av att de bara har sin ”religion” som de betraktar, som den enda rätta och vill få oss övriga att konvertera till.

Över min döda kropp, att jag någonsin skulle vilja bli muslim.

Det kommer aldrig att ske men som det ser ut i dag, så försöker de på alla tänkbara sätt att infiltrera i allas samhällen, för att få mer att säga till om och det kommer aldrig att sluta väl.

Nyheten är hämtad från, The Kansas City Star och du kan läsa mer om du klickar på länken in under.

Översätta till svenska, kan du göra med Google Translate, som du hittar om du skriver in de orden i adressfältet på din ”sökrad”. Kopiera artikeln och klistra in i rutan som du får fram när du söker dit och sedan klickar du på translate knappen, efter att du bestämt från vilket språk du vill översätta i från och till vilket språk, så har du en lite knackig översättning men fullt försåelig.

”Posted on Sat, Jun. 25, 2011 03:47 PM
Read more: http://www.kansascity.com/2011/06/25/2974624/christians-muslims-clash-over.html#ixzz1QVYmMLFj

”Kristna, muslimer konflikt över nya kyrkan i Egypten
Associated Press
fler nyheter

En säkerhetstjänsteman säger kristna och muslimer har drabbat samman i södra Egypten om byggandet av en kyrka.

En lokal säkerhetschef, Assem Hamza, säger muslimska invånare i Awlad Khalaf byn samlades lördag utanför kristen ägd mark, där byggandet av en kyrka pågick. ”

MVH Havslejonet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: