VAKNA INNAN DET ÄR FÖR SENT!

ISLAM OCH DERAS ANHÄNGARE ÄR INTE SÄRSKILT TREVLIGA.

Islamister som hårddrar sin  ”religion”, har absolut inte något i Sverige att hämta men det är inte vad de själva anser, utan de ska omvanda alla oss ogudaktiga och vill vi inte  bli omvända, så ska vi enligt de tas bort.

Jag har kommit att avsky dessa  människor med sin radikala syn och sitt så kallade ” budskap” .

Det är ingen religion i mina ögon och som de själva påstår, är det en ”religion of peace”, en fridfull religion men det gäller bara för männen i så fall och för deras egen del.

Andra har inget berättigande och inte heller har deras kvinnor något värde att tala om.

Kvinnor är bara värda hälfen av vad männen är  värda?

Märkligt sätt att se på det som Gud en gång skapade. Så  vitt jag vet, är vi alla lika mycket värda.

Att de nu brer ut sig över hela världen och försöker att driva igenom sina krav på allt som de  kan få igenom och då handlar det mycket om att de vägrar att erkänna andra religioner än sin egen och kristna, judar och alla andra som inte är muslimer, är helt utan något värde i deras ögon.

Jag har inte sett någon i Sveige eller övriga Norden, som tagit livet av dessa muslimer, för att vi tycker att deras religion är fel.

Medan de kommer till oss och våra länder och är missnöjda med vårt sätt att leva och kräver att vi ska ändra oss, för att passa deras sätt att leva.

I Nigeria har araberna brett utsig från de norra delarna av Afrika och trängt sig in i flera av de nordliga staterna där och beter sig som svin mot den kristna ursprungliga befolkningen.

De har även drivit igenom att 12 av de staterna har fått sharialagar och det är fruktansvärt.

Känner du inte till vad de lagarna står för, sa kan du gå till Wikipedia och läsa mer om vad de gör med människor i dessa stater. Det är inga trevliga lagar och de skyddar som, oftast alltid männen i första hand.

Apropå hand, så får du högerhanden avskuren i dessa stater om du snattar något eller stjäl, om det så bara är en brödbit,  för att du kanske svälter och inte har några pengar att handla mat för.

”2011-06-08

AFRICA/NIGERIA-”The cathedral was badly damaged in yesterday`s attack” the Bishop of Maiduguri tells Fides

2011/06/08
AFRICA/NIGERIA- ”Katedralen skadades svårt i gårdagens` s attack ”biskopen i Maiduguri berättar Fides
segnala inVia articolo Stampa utskrivbar version Stampa preferiti

Maiduguri (Agenzia Fides) – ”St Patrick` s Cathedral allvarligt skadad, fönster och förstörde dörrar var hela huset skakar i sina grundvalar av våldet av explosionen ”, Hans Exc Mgr. Oliver Dashe Doeme berättar Fides, biskop i Maiduguri, huvudstad i den stat i norra Nigeria. Igår eftermiddag, den 7 juni, ställa en väpnad grupp av en bomb nära katedralen. Två polisstationer var också hit, i en serie av samordnade attacker tillskrivas av lokala myndigheter till sekten Boko Haram. Antalet döda i attacker är 11 personer. ”Situationen i Maiduguri är mycket spänd”, säger Mgr. Doeme, påminner om att bara ”två veckor sedan, var en annan katolska kyrkan målet för en attack med sprängämnen, samt en gymnasieskola”.  ”

Här under hittar du källan till artikeln, som du kan klistra ini adressfältet och läsa mer om, hur bedrövligt de här muslimerna beter sig i Nigeria.

http://www.fides.org/aree/news/newsdet.php?idnews=29200&lan=eng

Jag vill få slut på dessa människor dåliga sätt att bete sig mot andra, som de egentligen antingen borde vara tacksamma emot, för att vi tar emot de i vårt land, eller resa tillbaka, till sina egna länder och sköta sitt eget.

HAVSLEJONET.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: